Onze merken

Cannondale
Cannondale heeft een groot aanbod aan racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en elektrische fietsen. Dit topmerk biedt een levenslange garantie bij online registratie van je nieuwe fiets. Cannondale zet van alle merken vooral in op veiligheid en ondersteuning.
Meer info Merken
Giant
Giant pakt uit met een enorm assortiment aan e-bikes, mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, enzovoort. Hun elektrische fietsen blinken uit door hun comfortabel, krachtig en slim ontwerp. Elke fietsliefhebber vindt hier wel zijn smaak.
Meer info Merken
Sparta
Kwaliteitsmerk Sparta zet vooral in op elektrische fietsen en lifestylefietsen. Met de introductie van de Smart e-bikes zetten ze zichzelf als innovator meteen stevig op de kaart. Hun brede collectie aan fietsen en meer dan 100 jaar liefde en passie voor het vak, maken alle verschil!
Meer info Merken
Batavus
Het flexibel aanbod van Batavus speelt in op alle persoonlijke voorkeuren en zorgt voor jarenlang persoonlijk fietsgenot. Kies je voor gemak en stevigheid of eerder comfort en licht gewicht? Batavus heeft een passende fiets voor alle leeftijden, voor elk gebruik, op elk moment.
Meer info Merken
Bakfiets.nl
Bakfiets.nl focust op veilige, wendbare, gemakkelijk en licht te besturen bakfietsen en elektrische bakfietsen. Hun assortiment maakt komaf met alle misvattingen en onzekerheden die het gebruik van een bakfiets met zich meebrengt door de lage instap en het gebruiksgemak.
Meer info Merken
Oxford
Oxford levert al jaren degelijke heren- en damesfietsen, al dan niet elektrisch. Dit merk, van oorsprong uit Sint-Niklaas, is ‘sterk in fietsen’ en een vaste waarde geworden in de Belgische fietssector. Ze zijn milieu- en consumentvriendelijk en besteden extra zorg aan excellent lakwerk.
Meer info Merken
Venturelli
Meer info Merken
Guerchoitti
Meer info Merken