Onze merken

Cannondale
Cannondale heeft een groot aanbod aan racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en elektrische fietsen. Dit topmerk biedt een levenslange garantie bij online registratie van je nieuwe fiets. Cannondale zet van alle merken vooral in op veiligheid en ondersteuning.
Meer info Merken
Giant
Giant pakt uit met een enorm assortiment aan e-bikes, mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, enzovoort. Hun elektrische fietsen blinken uit door hun comfortabel, krachtig en slim ontwerp. Elke fietsliefhebber vindt hier wel zijn smaak.
Meer info Merken
Flyer
Flyer is een e-bikepionier die al meer dan twintig jaar premium e-bikes levert van hoge Zwitserse kwaliteit. Ze staan voor innovatie, oog voor detail, zorgvuldigheid en gevoel voor design. Flyer oefent nog steeds heel veel invloed uit op de markt van elektrische fietsen.
Meer info Merken
Sparta
Kwaliteitsmerk Sparta zet vooral in op elektrische fietsen en lifestylefietsen. Met de introductie van de Smart e-bikes zetten ze zichzelf als innovator meteen stevig op de kaart. Hun brede collectie aan fietsen en meer dan 100 jaar liefde en passie voor het vak, maken alle verschil!
Meer info Merken
Batavus
Het flexibel aanbod van Batavus speelt in op alle persoonlijke voorkeuren en zorgt voor jarenlang persoonlijk fietsgenot. Kies je voor gemak en stevigheid of eerder comfort en licht gewicht? Batavus heeft een passende fiets voor alle leeftijden, voor elk gebruik, op elk moment.
Meer info Merken
Strömer
Strömer kenmerkt zich door perfectie, elegantie, innovatie en kracht. Strömers unieke design speelt in op alle mogelijke vormen van woon-werkverkeer en denkt mee met de gebruiker. Dit merk streeft met zijn aanbod een grote actieradius en meer connectiviteit na.
Meer info Merken
Bakfiets.nl
Bakfiets.nl focust op veilige, wendbare, gemakkelijk en licht te besturen bakfietsen en elektrische bakfietsen. Hun assortiment maakt komaf met alle misvattingen en onzekerheden die het gebruik van een bakfiets met zich meebrengt door de lage instap en het gebruiksgemak.
Meer info Merken
Oxford
Oxford levert al jaren degelijke heren- en damesfietsen, al dan niet elektrisch. Dit merk, van oorsprong uit Sint-Niklaas, is ‘sterk in fietsen’ en een vaste waarde geworden in de Belgische fietssector. Ze zijn milieu- en consumentvriendelijk en besteden extra zorg aan excellent lakwerk.
Meer info Merken
Granville
Granville biedt uitstekende kwaliteit in zijn ruim aanbod aan citybikes en elektrische fietsen. Het merk houdt rekening met de specifieke wensen en noden van man en vrouw. Maar ook het soort parcours, gebruik en omgeving spelen een grote rol in de selectie van een passend model.
Meer info Merken