Fietsleasing

Bij Re.si Bike hebben we veel ervaring met fietsleasing en de reglementen daaromtrent. Het is een perfecte manier om werknemers de frustraties van de files te doen besparen. Er is bovendien een ruim en gevarieerd aanbod. Met een leasingcontract verkeert je fiets altijd in een perfecte staat en is hij volledig verzekerd. We werken dan ook samen met verschillende maatschappijen.

Informeer gerust bij ons naar de andere voordelen van leasing. Je kunt in onze filialen ook altijd terecht voor advies. Of neem gerust een kijkje bij de verschillende leasingmaatschappijen voor meer info.

Cycle valley
Meer info Fietsleasing
Ctec
Het woon-werktraject is voor veel werknemers een ware nachtmerrie geworden, vooral in de steden. Ctec speelt hierop in met interessante leasingcontracten die voor zowel werkgever als werknemer voordelig zijn. Met de elektrische fiets als populair alternatief transportmiddel bespaar je tijd en geld.
Meer info Fietsleasing
o2o
Met o2o verkrijg je je droomfiets via je werk en kun je genieten van zorgeloos fietsplezier. Bij defecten, nood aan depannage of diefstal kun je rekenen op een constante topservice. Fietsleasing is een troef voor elke werkgever. Je biedt verloning met optimaal (fiscaal) rendement in een unieke budget-neutrale formule.
Meer info Fietsleasing
Lease a Bike
Meer info Fietsleasing