Wat is onze visie?

Over ons
Met een stevige kennis van onze producten op zak, streven we bij Re.si bike altijd een topservice na. Omdat we belang hechten aan vertrouwen, vindt het onderhoud van je fiets plaats in ons open atelier. Deze transparante werkwijze brengt ons dichter bij onze klanten, met wie we graag een persoonlijke band opbouwen. We herstellen uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en voeren ook met plezier herstellingen uit aan andere merken of fietsen die elders werden aangekocht. We staan bekend om onze superieure dienstverlening voor iedereen!
Kwaliteit

Door onze selectie van topmerken garanderen we altijd de hoogste kwaliteit. Voor elk onderhoud kiezen we voor originele, hoogwaardige onderdelen. Zo kan elke klant vertrouwen op het best mogelijke resultaat. Je kunt bij ons ook terecht voor professioneel advies, een deskundige analyse van je probleem en een langdurige oplossing.

Service

Wij onderscheiden ons door transparant onderhoud in ons open atelier. Wij kiezen altijd voor duurzame oplossingen met originele eersteklasonderdelen. In ons herstelpunt te Tielrode kunnen alle fietsen rekenen op dezelfde kwaliteitsservice, ook andere merken en fietsen die niet bij ons zijn aangekocht.

E-Bikes

Ons personeel heeft een stevige kennis van onze verschillende types elektrische fietsen, met zelfs een aantal specialisaties. Naast ons aanbod van verschillende topmerken kunnen we je dus ook van dienst zijn met snel, transparant en kwalitatief onderhoud.

Het team achter Re.si bike

Over ons
Bart Verberckmoes
Zaakvoerder
Bart stichtte Re.si Bike in 2005 en is meestal werkzaam in het filiaal te Nieuwkerken-Waas. Hij is vader van vier kinderen en heeft een enorme passie voor fietsen. Daarnaast is ballonvaart een van zijn belangrijkste hobby’s. Je ziet hem regelmatig boven het Waasland vliegen in zijn Re.si Bike luchtballon.
Over ons
Evy Behiels
Zaakvoerder
Evy is de echtgenote van Bart. Ze ontfermt zich over de verkoop en de klantencontacten en regelt de leasingcontracten voor beide winkels. Evy zorgt ervoor dat bestellingen goed worden opgevolgd en ze is een kei in voorbereidingswerk. Ze staat haar man zakelijk bij in het filiaal te Nieuwkerken als medezaakvoerder en natuurlijk ook privé, bij de opvoeding van hun vier kinderen.
Over ons
Blanche
Bedrijfsleider
Als bedrijfsleider en hoofd van het ontvangstcomité voert Blanche altijd het hoogste woord in ons filiaal te Nieuwkerken. Deze witte kaketoe is de mascotte van Re.si bike. Haar specialisatie ligt in het warm verwelkomen van zowel nieuwe bezoekers als trouwe klanten. Onze vaste klanten kent zij als geen ander.